Love and other drugs

Kollade precis på Love and other drugs för jag vet inte vilken gång i ordningen. Älskar den filmen och blir lika rörd varje gång jag ser den. Jag vet inte om det beror på sjuka skådespelarprestationer (Jake Gyllenhaal & Anne Hathaway) eller själva storyn, något är det.

Love and other drugs inkluderar allt en film behöver. Skratt, tårar, kärlek och allt vad det är. Ändå är den unik på något sätt. Den är så sjukt vacker och är riktigt sevärd!


Sjukling

Usch vad jag hatar att vara sjuk. Jag började känna mig lite småkrasslig i halsen redan i lördags, men spelade ändå fotboll ute i regn och hagel. Man lär sig ju aldrig. Har mått skit nu sen i söndags. Igentäppta bihålor, huvudvärk och feber. Men det börjar väl bli bättre och jag planerar att vara tillbaka i skolan imorgon! Fördelarna med att vara sjuk är ju att man har tid att plugga på sånt som man annars inte hinner med. Skit att det har varit så fint väder dom senaste dagarna bara..

Just nu väntar jag på att The Mentalist ska börja, blir myskväll i sååååffaaan, sen blir det sovdags. Hoppas på att jag vaknar friskare än någonsin imorgon!

Jaaaja, killen är 42 år, men hehehhehh snöggis

Life sucks

Har verkligen varit skitdeppig på senaste tiden. Ledsen verkligen, och jävligt omotiverad. Inte haft någon ork till något.

Meeeeeeeeen, var i Spanien på sportlovet. Underbar vecka. Helt ångestfri och bara skön! Perfekt väder, trevliga människor, nya upplevelser osv osv osv osv..! Galet land, skidåkning i Pyreneerna ena dagen, sola i värmen andra.

Ikväll pluggar jag som vanligt. Huvudvärken är ett faktum. Vill inte gå i skolan mer, när fan ska allt slit löna sig?
Jaja. Nu är jag klar för ikväll iallafall, eller nästan. Måste ju en gång för alla kolla på Stolthet och fördom. Skulle egentligen läsa den, men nej. Tror inte det va. Sämsta skitboken jag läst. Eller lyssnat på. Okej, så dålig var den inte, men slutade bara med att jag somnade. Åh. Koncentrationen!!!!! Blir lite american pancakes på det så ska det nog ordna sig. Godnatt



RSS 2.0