Yo ho, a pirates life for me

LÖRDAG, ljuva lördag. Försöker att njuta av denna dag eftersom att jag misstänker att det är den sista innan lovet som jag inte kommer att plugga arslet av mig. Så nu påbörjas mitt och mammas Pirates of the Caribbean-maraton. Ska plöja igenom så många filmer vi hinner innan Gladiatorerna ikväll.


Walk off the earth

This is sick. Älskar Gianni (killen i mitten), föööör skön röst!


Homemade meatballs

Mamma är för bra ibland, hon. Lång dag i skolan, orkade inte slå upp böckerna när jag kom hem. Käkade mammas hemgjorda köttbullar istället hihi. Lyssnar just nu på en jävla ljudbok. Stolthet och fördom. Har bara 11 timmar kvar nu tror jag, woho.. Ska tydligen skriva en recension om den. Sova om en liten stund iallafall, dör.


Home

Riktigt skönt att vara hemma igen! Sängen jag sov på inatt dödade mig (inte den på bilden, sov på en bäddsoffa) och att gå upp tidigt två helgdagar på rad känns. Sjukt trött är jag, så det blir att sova tidigt ikväll. Laddar upp inför en ny
skolvecka med lite plugg en timme och sen blir det Bones med mami.

Var ett riktigt fint hotell vi fick bo på!

Fredagsmys

Åååh äntligen är det fredag! Var sinnessjukt skönt att lägga sig i soffan nu ikväll, kommer aldrig lämna den. Fast jag lär väl packa nu iallafall, drar till Norrköping och spelar fotboll imorgon.


RSS 2.0